Zoek
Filters

DRAADLOZE CAMERA

Draadloze camera inkopen bij uw groothandel

Wilt u als bedrijf meerdere draadloze camera’s inkopen? Leverancier Witteveen Car Design biedt u een uitgebreid assortiment aan diverse sets. De producten kunt u bij ons aanschaffen in zowel kleine als grotere oplagen. Bestel uw gewenste artikelen eenvoudig online in onze webshop.

Hoogwaardig en storingsvrij

Wij garanderen dat onze wireless cams van de allerbeste kwaliteit én storingsvrij zijn. De systemen zijn digitaal en zijn voorzien van een inleerproces. We leveren de producten inclusief montagebeugel en zorgen te allen tijde dat u uw bestelling snel in huis heeft. Bekijk hierboven onze collectie en lees per draadloze autocamera de specificaties. Log eerst in op onze website om de prijzen te kunnen zien.

Voor vele soorten voertuigen

In principe zijn de camerasystemen in alle soorten voertuigen te monteren. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor trailercamera’s, paardentrailercamera’s, campercamera’s en truckcamera’s. Wanneer u 5 stuks of meer bestelt, zorgen wij voor een passende korting. Vanaf 10 stuks profiteert u van nog meer voordeel. We geven u graag stapelkorting.

Heeft u behoefte aan meer informatie over draadloze camera’s? Bereik Witteveen Car Design door te bellen naar 085-8881119 of door een mail te sturen naar info@witteveencardesign.nl.

Toon als
Sorteren op